Familiesvømning i Rødding

SENESTE NYT

FAMILIESVØMNING I RØDDINGCENTRET fredag fra kl. 18.30 til 20.00 er jo aflyst indtil videre. Vi regnede jo med, vi skulle have været i gang, men det gik ikke sådan. Jeg holder øje med det, jeg håber vi måske kan komme derover fredag d. 19.03 og d. 26.03, men vi må se, om der bliver lukket op i Svømmehallen, hvis Corona smittetallet falder.

Jeg vil sige tak til alle jer, der har støttet svømningen, det har været guld værd. Tak til vores super livreddere, jeg håber I tager en tørn mere til september, vi fik trods alt lov at svømme til d. 11.12 i uge 50. Tak også til Irene for hjælp. Hilsen Lise.


Kom til Familiesvømning i Rødding Centret hver fredag kl. 18.30 til 20.00.

2020 sæsonen har været i fuld gang siden september og det er i år nu 46 år siden, vi startede op. Vi svømmer sammen med Øster Lindet, men der er plads til mange flere, så har du lyst, er du meget velkommen. Tag gerne hele familien og naboen med til nogle hyggelige timer.

Den anden fredag i måneden er der også saunagus - det er dog lidt ustabilt her i Corona-tiden. Tilmelding til saunagus er ikke nødvendig.

Vi passer ekstra godt på hinanden til svømning i denne tid. Hold dig opdateret om COVID-19 restriktioner og regler for Svømmehallen i Rødding Centret på https://rcentret.dk/aktiviteter/svoemmehallen/.

Hvornår:
Hver fredag
Kl. 18.30 - 20.00

Hvor:
Rødding Centret
Søndergyden 15

6630 Rødding 

Priser:
Årskort:
Børn indtil 14 år: kr. 450,-
Voksne: kr. 500,-

Familierabat: kr. 100,-
Per gang: kr. 30,-
 

Kontakt:
Lise Steenberg Olsen

Mobil: 21 78 41 15
@lisesteenberg@stofanet.dk

Svømmefaciliteter for hele familien

Vi svømmer i svømmehallen i Rødding Centret, som har rigtig gode svømmefaciliteter for både store og små. Her er et 25 m. bassin med klatrevæg og vipper, varmtvandsbassin og børnebassin med rutchebaner. Herudover er der sauna, dampbad, spabad og masser af muligheder for at slappe af og få lidt at spise i rare omgivelser. Igen i år har vi dygtige livreddere med hver fredag til at passe godt på medlemmerne fra Nustrup. 

Læs mere om faciliteter og regler på Rødding Centrets egen hjemmeside: https://rcentret.dk/aktiviteter/svoemmehallen/