Gymnastik i Nustrup


Gymnastikafdelingen i Nustrup Ungdomsforening har igen i år samlet de bedste trænere og hjælpere og tilbyder hold for alle aldre.

For børnene tilbyder vi fem forskellige gymnastikhold; Far/Mor Barn for de yngste, Krudtuglerne (4-6 år), TurboMix (0.-2. kl.), JuniorMix (3.-5. kl.), samt NØF Mix (fra 6. kl.), som er et nyt samarbejde med Øster Lindet Idrætsforening. For de voksne tilbyder vi holdene Ballstik & YogaTeam Airbag (Hockey) og Damerne.

Juniorgymnastik-stævnet er desværre AFLYST d. 27.02.2021 pga. COVID-19. Stævnet kommer igen i 2022.

Gymnastikhold

Læs mere om de forskellige Gymnastikhold og tilmeld dig online her. 2020 sæsonen startede i september, men du kan nå det endnu. Er du i tvivl, om det er noget for dig, kan du få 3 gratis prøvetimer

Tilmeld

Gymnastikudvalget

Har du spørgsmål, ris eller ros til Gymnastikudvalget i Nustrup Ungdomsforening, er du altid velkommen til at tage fat i en af medlemmerne. 

Læs mere

Gymnastik i trygge rammer.
Vi har taget vores forholdsregler i forhold til COVID-19 og følger naturligvis retningslinjerne om afstand, rengøring m.m. Du kan derfor trygt møde op til Gymnastik, få sved på panden og samtidigt have det sjovt med dine venner.