Generalforsamling


Generalforsamlingen er den øverste myndighed i Nustrup Ungdomsforening og Støtteklubben. Under den årlige Generalforsamling evaluerer vi vores foreningsarbejde og der tages vigtige beslutninger om det fremtidige arbejde - og ikke mindst gennemføres der valg til Bestyrelserne i de to foreninger og de forskellige Sportsudvalg under Nustrup Ungdomsforening.
 

På den årlige Generalforsamling, som afholdes fælles for Nustrup Ungdomsforening og Nustrup Støtteklub, hyldes også de mange ihærdige frivillige i de to foreninger. Det er de frivillige, der får det hele til at hænge sammen, og vi er utrolig stolte af den store indsats de yder for foreningen. Hvert år uddeles pokaler til de personer, der i årets løb har gjort en særlig indsats og fortjener et ekstra skulderklap.


Lederpokalen gik i 2019 til tre dygtige unge mennesker. Thea B. Løn, som er en dygtig rytmegymnastikleder og de sidste tre år har haft to hold. Lærke H. Sigurdsen og Jonas Hugo Juhl er springledere og hjælper i Gymnastikafdelingen. De er yderligere dygtige fodboldledere for vores Børnehold i de seneste tre år – og Lærke er nu også med i Bestyrelsen for Nustrup Ungdomsforening.


Fiduspokalen gik i 2019 til en der har ydet en særlig stor indsats i mange år. Det blev Anne Mette Uttrup Weisbjerg for sit flittige arbejdet i Sognet, med nye tiltag i Forsamlingsgaarden, i revyen og med 20 år på bagen i dilletant. Anne Mette sælger Præmiespil og Julekalender for Nustrup Ungdomsforening og står for Isboden til Sportsugen. Hun er ikke bange for at tage fat og giver gerne en hånd med, hvor der er behov for det. Fiduspokalen er en vandrepokal, og har tidligere været i Uttrup-familien, da Anne Mettes Far, Niels Aage Uttrup fik den tildelt i 2004. Niels Aage er en af de bærende kræfter bag NU-Avisen og har gennem mange år også været meget aktiv inden for Badminton i Nustrup.


Initiativpokalen for ”Årets Gode Idé” gik i 2019 til Helene Ø. Boisen og Per B. Jakobsen for ideen bag ”Tirsdags Mad” i Cafeteriet i Nustrup Hallen. Det er ”Far, Mor og Barn” samt ”Krudtuglerne”, der træner tirsdag eftermiddag, som får tilbuddet om ”Tirsdags Mad”. Der bestilles over Facebook søndag aften hos Grilleksperten i Vojens. Madsen bliver hentet og der spises ca. kl. 18.15. Det er en kæmpe succes. Og så er børnene jo lige til at lægge i seng, når man kommer hjem.