Fodbold i Nustrup


Fodboldafdelingen i Nustrup Ungdomsforening har hold for alle aldre for både piger og drenge - store som små.

For børnene tilbyder vi Ungdomsholdene: U4-U6, U7-U8 og U9. Alle hold er for både piger og drenge. I de øvrige Ungdoms-årgange har vi pt. ikke spillere nok til at etablere hold i Nustrup. For de voksne er der holdet Dame Senior og Herre Senior. Til dem, der foretrækker at spille fodbold på computeren, er der holdet E-fodbold for U13-U16.

På holdet NU Familiebold spilles forskellige boldspil – fodbold, rundbold, tennis, hockey, høvdingebold, stikbold osv. Holdet er for piger og drenge fra og med 4. klasse. Forældre er også velkomne. 

Fodboldhold

Læs mere om de forskellige Fodboldhold og tilmeld dig online her. Har du spørgsmål, kontakt gerne træneren eller holdlederen.

Tilmeld

Kampplaner & Træneroversigt

Se alle Kampplaner og Træneroversigten her. De er gemt som pdf-filer, så de er lige til at printe ud og hænge op på køleskabet.

Læs mere

Fodboldudvalget

Har du spørgsmål, ris eller ros til Fodboldudvalget, er du altid velkommen til at tage fat i en af medlemmerne. 

Læs mere

Tilmeld dig til NU Familiebold her

Vi mangler fodboldspillere i årgangene 2018 - 2011

Hjælp, vi mangler spillere til fodbold i Nustrup Ungdomsforening. Vil du være med til verdens sjoveste leg? Vil du have det sjovt, og samtidig få rørt dig? Vil du være en del af et stærkt sammenhold? Så er det dig, vi mangler til fodbold i Nustrup!