• Udskriv
  • E-mail

Badminton Stævner og turneringer

Holdturnering.

Så vidt det er muligt, deltager vi i DGIs holdturnering. At deltage i holdturneringen giver også spillerne et godt sammenhold. Til en holdturnering skal der bruges min. 4 og max. 8 spillerne

Alle holdturneringskampene ligger på 4 fastlagte datoer. Samtlige holdkampe for ungdomsrækkerne skal spilles i fire stævnefrie weekender:

Holdturneringen pointgivende for den enkelte spiller.

Stævner

Som ny badmintonspiller, kan man tænke at det er alt for tidligt at deltage i stævner, men det er det ikke. Langt de fleste stævner er for alle spillere. DGI tilbyder også nogle stævner, specielt for spillere der er nystartede, eller bare ikke har være ude til så mange stævner endnu.

I løbet af året er det muligt at deltage i flere individuelle stævner.

Man kan søge efter stævner på www.badmintonpeople.dk, hvor man også tilmelder sig og betaler.

Årest største stævne og højdepunkt er Tønderstævnet, der ligger den første weekend i januar.

Badmintonskoler

I efterårsferien og i vinterferien, arrangere DGI badmintonskoler.

www.badmintonpeople.dk

Det er her, du kan/skal tilmelde dig til forskellige stævner. Samtidig med tilmeldingen skal du betale stævnegebyret for det enkelte stævne.

Desuden kan man finde forskellige oplysninger omkring stævner, sæsonplaner og nyhedsbreve fra DGI og DBF. Man kan også se ranglister.

Har du spørgsmål/problemer mht. til holdturnering og stævner, så endelig kontakt Winnie Eriksen fra badmintonudvalget, gerne på mail: nu.fjerbold@gmail.com.