Tennis, Petanque og Krolf i Nustrup


I Nustrup kan du både spille Tennis, Petanque og Krolf.

På Møllevej lige ved siden af Nustrup Hallen kan du finde byens to tennisbaner med tilhørende læskur og toilet. Tennisanlægget gøres hvert forår klar til den nye sæson, der løber fra ca. maj til oktober, afhængigt af hvad vejret tillader. Vi er ca. 30 medlemmer, men der er plads til mange flere spillere - både voksne og børn.

Har du også lyst til at spille tennis, kan du tilmelde dig online her eller hos Lise Steenberg Olsen på telefon 21 78 41 15 eller via mail: lisesteenberg@stofanet.dk eller hos Claus Tolbøll Andersen på telefon 61 85 66 92 eller via mail: nustrup.tennis@gmail.com

Vi har i Udvalget besluttet at medlemskabet af Tennis-klubben fortsat vil koste den beskedne sum af 250 kr. pr. sæson. Med et medlemskab kan man spille alt det man har lyst til i sæsonen.

Ønsker man blot at spille nogle enkelte gange, er det muligt at betale 20 kr. pr. gang på mobilepay nr. 966187. Skriv "Tennis" i kommentar-feltet. For børn under 16 år er det gratis. Kontakt forinden Claus på tlf.nr. 61 85 66 92, så vil vi være behjælpelig med at låse anlægget op, eller man kan låne en nøgle.

Der er tilmed mulighed for at låne en ketcher hvis man ikke selv har en. De ligger i skuret ved tennisbanerne.

Har man interesse i Tennis i Nustrup, er der blevet oprettet en Facebook-gruppe, "Nustrup Tennis" her, hvor man kan følge nyheder. Det kan f.eks. være klargøring af baner, åbenhus arrangementer og nye tiltag.
 

Ved siden af tennisbanerne er der også en Petanquebane, som alle er velkomne til at bruge og ved Klubhuset er der desuden en Krolfbane, hvor det også er muligt at låne køller og kugler.

Tennis Kontakt:

Claus Tolbøll Andersen
Mobil: 61 85 66 92
@: nustrup.tennis@gmail.com

Lise Steenberg Olsen
Mobil: 21 78 41 15
@: lisesteenberg@stofanet.dk