Støtteklubben Nustrup Ungdomsforening


Støtteklubben blev stiftet d. 1. juli 1979 og blev oprettet med det formål at yde støtte til aktiviteterne i Nustrup Ungdomsforening. De to foreninger har siden haft et tæt samarbejde båret af frivillige kræfter fra byen.


Støtteklubben arrangerer blandt andet den årlige Sportsuge og "Karneval i Tyrol", som samler flere hundrede mennesker fra byen til fest i Nustrup Hallen.

Bestyrelsen


Har du spørgsmål, ris eller ros til Støtteklubben, er du altid velkommen til at tage fat i en af Bestyrelsens medlemmer. Har du selv lyst til at være aktiv i Støtteklubben, vælger vi nye medlemmer på den årlige Generalforsamling.

 

Nustrup Sportsuge


Sportsugen i Nustrup i august måned er en af byens årlige højdepunkter, hvor folk fra hele Sognet mødes til en sjov og festlig uge.

Sportsugen er en 8-dages fest som alle ser frem til i året løb. Sportsugen begynder søndag med et stort optog, som starter ved Brdr. Simonsen, kører videre gennem byens gader og slutter på festpladsen ved Nustrup Hallen. Optoget føres an af et Tambourkorps og bagved følger byens foreninger festligt udklædt til lejligheden enten til hest, fods eller kørende i alt lige fra hjemmebyggede sæbekassebiler til flot pyntede traktorer med hænger. Kreativiteten er stor, der er nemlig præmier til de bedst udklædte.

I ugens løb samles store og små til blandt andet cykelringridning, hyggefodbold, krolf-turnering, bilorienteringsløb, kortspil, bankospil, LAN-aften m.m. På festpladsen er der hver dag øltelt og isbod samt hoppeborge til de små. I weekenden serveres rundstykker med morgensang og om aftenen arrangeres fælles borgerspisning med live musik. Og så spilles der selvfølgelig Årets Nustrup Revy, hvor de lokale bliver drillet af de glade aktører fra Nustrup Dilettant & Amatørscene med deres sjove sketches og sange om årets gang i Nustrup.

Karneval i Tyrol i Nustrup Stadthalle


Støtteklubben står de seneste år også bag ”Karneval i Tyrol”, som samler flere hundrede festligt udklædte mennesker fra byen til fest i Nustrup Hallen eller Nustrup Stadthalle, som den omdøbes til i dagens anledning. Et live band spiller op til fællessang og dans med et stort repertoire af tyske slagere. Menuen er naturligvis ”Jâgerschnitzel mit alles og Grosse øl i 1 liters krus”, serveret af skønne piger i Dirndl og flotte mænd i Lederhosen.