Nustrup Ungdomsforening


Nustrup Ungdomsforening går helt tilbage til 1921, og er samlingspunktet for det rige foreningsliv i Nustrup Sogn. Nustrup Ungdomsforening står bag sportsaktiviteter for alle aldre såsom Badminton, Gymnastik, Fodbold, Tennis og Svømning m.m. Mens svømning foregår i svømmebassinerne i Rødding Centret, samler de øvrige aktiviteter sig omkring Nustrup Hallen og de omkringliggende boldbaner. Nustrup Hallen blev bygget for mere end 40 år siden ved hjælp af frivillig arbejdskraft og for indsamlede midler fra hele Sognet.

Nustrup Ungdomsforening har 472 aktive sportsudøver, heraf er 289 mellem 0-25 år og 89 instruktører, ledere og trænere samt en masse frivillige, der hjælper til med alt.


Nustrup Ungdomsforening arbejder tæt sammen med Nustrup Støtteklub, der blev oprettet i 1979 med det formål at yde støtte til aktiviteterne i Nustrup Ungdomsforening. De to foreninger har siden haft et tæt samarbejde båret af frivillige kræfter fra byen.

7 gange årligt udgiver Nustrup Ungdomsforening NU-Avisen, der er byens blad og indeholder alt, hvad der sker i Nustrup Sogn - stort som småt. I bladet kan du holde dig opdateret om Ungdomsforeningens sportsaktiviteter; Badminton, Fodbold, Gymnastik, Svømning, Tennis m.m. gennem de nyeste beretninger fra de forskellige Sportsudvalg. NU-Avisen har eksisteret i 49 år, og udkommer i et oplag af 650 og uddeles til samtlige husstande i Nustrup Sogn. NU-Avisen kan også læses online her.

Bestyrelsen


Har du spørgsmål, ris eller ros til Bestyrelsen i Nustrup Ungdomsforening, er du altid velkommen til at tage fat i en af medlemmerne. Har du selv lyst til at være aktiv i Bestyrelsen, vælger vi nye medlemmer på den årlige Generalforsamling.