Nyheder fra Nustrup Sogn

Lise Steenberg Olsen er nomineret til "Årets Energibundt"!

Den 8. januar 2022 hyldes "Årets Energibundt" af Danmarks Idrætsforbund og Ørsted i Boksen i Herning. Nustrup har i år en nomineret - ja det er ganske vist! Og det er naturligvis Lise Steenberg Olsen for hendes knap 50 års frivillige arbejde i Nustrup Ungdomsforening.

Pga. Corona er ’Sport 2021’ i Jyske Bank Boxen i Herning oprindeligt planlagt til d. 08-01-2022 desværre aflyst. DR forventer at markere sportsåret 2021 og kåringen af "Årets Energibundt" på et senere tidspunkt og i en anden form.


Det frivillige arbejde i landets idrætsforeninger skal hyldes, når Ørsted og Danmarks Idrætsforbund med prisen "Årets Energibundt" 2021 sætter fokus på det utrættelige arbejde, idrættens hverdagshelte yder i deres lokalforeninger. "Årets Energibundt" går til en træner, holdleder, hjælper eller en helt fjerde, der med en særlig indsats bidrager til sammenholdet i en idrætsforening.

Der bliver udpeget 3 nominerede kandidater der inviteres med til TV showet den 8. januar 2022. Herefter er der en vinder til prisen som "Årets Energibundt". 

Fra Nustrup er Lise Steenberg Olsen nomineret for hendes knap 50 års frivillige arbejde i Nustrup Ungdomsforening og som en af de afgørende drivkrafter for fællesskabet i Nustrup. Valget er blandt sket ud fra den fine tale, Niels Aage Uttrup afholdte til Lise i forbindelse med Ungdomsforeningens 100 års Jubilæum, som var en del af det indsendte nomineringsmateriale.

Vinderen af "Årets Energibundt" bliver en person der bidrager aktivt til det lokale foreningsliv. Et aktivt lokalforeningsliv er både vigtigt for lokalsamfundet og med til at skabe gode rammer for sammenhold og fællesskab, som spiller en vigtig rolle for sammenhængskraften i vores samfund og for danskernes mulighed for at mødes.

”Idrætsforeningerne i Danmark er en væsentlig drivkraft i vores lokalsamfund og er med til at binde os sammen på tværs af kultur og social baggrund. Her spiller de frivillige en helt afgørende rolle for, at vi har mulighed for at mødes og få glæde af fællesskabet og aktiviteterne i de mange tusinde idrætsforeninger over hele Danmark. Den indsats fortjener en stor anerkendelse, som vi med "Årets Energibundt" gerne vil være med til at sætte fokus på og hylde,” siger Jakob Bøss, strategi- og kommunikationsdirektør i Ørsted.

Der er ikke faste kriterier for, hvad der skal til for at blive nomineret til Årets Energibundt. Det centrale i udvælgelsen er, at de frivillige er med til at gøre en forskel og sikre de rammer og det sammenhold, der er afgørende for foreningerne og deres resultater.

Vi krydser fingrer for, at Lise vinder prisen som "Årets Energibundt", det har hun fuldt ud fortjent!

Læs hele nomineringsteksten her på Ørsteds hjemmeside

Læs den flotte artikel om Lise på Jydske Vestkystens hjemmeside her.

 

 

Læs hele nomineringsteksten her Læs artikel fra Jydske Vestkysten her