Workshop "Udvikling af Nustrup"

Lokalrådet arbejder for udvikling af Nustrup som et endnu mere attraktivt sogn at bosætte sig i!

Lokalrådet for Nustrup og Gabøl afholdte d. 23-04-22 en workshop om "Udviklingen af Nustrup Sogn". Formålet med workshoppen var at få beboernes ideer og input til hvordan Nustrup Sogn kan blive et endnu mere attraktivt sted at bo. Der er ikke nogen tanker, ideer eller drømme der er for store! 

Ca. 30 beboere plus 9 børn deltog i workshoppen for at dele ideer om hvordan vi kan gøre vores by og omegn endnu bedre.

Vi startede med morgenmad, og gik så i gang. Der var god tid til at dele ideer i de 5 grupper, og efter godt en times tid samlede vi op på disse. Nogle fortalte om deres ideer, nogle havde tegnet, og nogle havde endda taget en præsentation med hjemmefra!

 
Bitten Jensen fra Haderslev Kommune guidede alle igennem workshoppen med stor ekspertise, så da workshoppen var omme, var der MASSER af gode ideer, der kom på bordet, og dem vil Styregruppen nu arbejde videre med i samarbejde med Bitten.
 
Børnene havde såmænd også holdt deres egen workshop, og da de jo er vores fremtid, vil vi selvfølgelig også arbejde videre med deres ideer.
 
Herefter var der frokost og hyggelig snak, og ca. kl. 13 var dagen omme.
 
Vi fra Styregruppen vil sige et kæmpe TAK til alle de fremmødte, for den fantastiske energi der blev lagt for dagen, og en særlig tak til Bitten for at lede workshoppen.
 
 
Sidder man og enten ikke kunne deltage, eller har fået en idé efterfølgende, så kontakt gerne Kurt Schmidt Nielsen enten på e-mail: kurtschmidtnielsen@gmail.com eller tlf: 52170716.